I dag börjar jag blogga för Lärarförbundet. Det är inom ramen för deras satsning på nya lärare, Lärarförbundet Ung. Tillsammans med Ida Aspviken, högstadielärare verksam i Partille Kommun, ska jag stå för bloggandet där. Det känns både kul och lite pirrigt.

För första gången någonsin skriver jag för en beställare. (Även om vi har fria händer tänker jag mig att Lärarförbundet har bakomliggande tankar och ambitioner om vad den satsningen ska mynna ut i….) Samtidigt är det kul att ha ett åtagande som bloggare. Kanske kan det hjälpa mig att hitta tillbaka till någon sorts skrivande kontinuitet som jag brukade ha här…

Hur som helst kommer jag fortsätta skriva här. Men nu kan du också följa mig på lararforbundet.se/ung.

4 kommentarer
 • Linda O
  Posted on 2012-02-01 at 22:18

  Jonsered alltså, då finns du ju nästgårds!

 • Killfröken
  Posted on 2012-02-01 at 23:03

  Nu blir jag förvirrad.
  Var jobbar du?

  //K

 • Isabel
  Posted on 2015-09-23 at 00:08

  Ska bli intressant att följa! 🙂 /oroad lärarstudent

  OM du är intresserad;
  Läs gärna mitt inlägg om lärarutbildningen och hur dålig jag tycker den är. Hur ska man ändra lärarnas situation och status när utbildningen har så låg nivå? Detta är värt att uppmärksammas!

 • Killfröken
  Posted on 2015-09-26 at 23:22

  Hej Isabel:
  Den här texten skrev jag för flera år sedan. Den är inte längre aktuell.

Kommentera