Kära läsare

Som det är nu har jag 13 månader kvar till examen. Slutet närmar sig sakta. Jag kan gå tillbaka i bloggen och se hur jag har utvecklats under tiden som jag har drivit det här projektet. Nu står ett nytt projekt för dörren som kommer kräva en hel del av min tid. Eftersom mina studier kräver den tid det kräver så innebär det att jag tvingas gå ner i vikariat.

Färre vikariat = Färre blogginlägg.

Tanken på att sluta blogga har slagit mig. Men det skulle också innebära att jag slutade anstränga mig att dra lärdom av mina vikariat. Så kan jag inte ha det, det finns ett samband mellan mitt bloggande och mitt lärande.

Jag har ett berg av arbete framför mig det kommande året och kommer verkligen behöva kräma det mesta ur mina vikariat. Så något slut blir det inte. Däremot behöver jag bredda mitt fokus. Jag startade den här bloggen för att visa upp en bild av skolan (och ungarna som går där) som inte filtreras på manipulativa folkpartiledare och maniska fördomar. Det har fungerat bra så här långt. Genom att bjuda på ögonblicksbilder från mina arbetsplatser inbillar jag mig att ni har fått se hur skolan faktiskt är. Det kommer jag fortsätta med så gott det går.

Nu ska jag lägga fokus på att också diskutera skolfrågor, ta det ett steg till. Inte Björklunds skolfrågor utan de faktiska frågorna som skolan behöver lösa. Är ni med mig?

2 kommentarer
  • Fritidsfröken
    Posted on 2008-11-13 at 19:23

    Klart vi är med dig.
    Och som svar på din fråga; jag läser inriktning fritidshem/fritidsverksamhet, tredje terminen. Ska senare köra min specialisering mot bild, drama och livskunskap, var det tänkt.

  • Christer
    Posted on 2008-11-13 at 20:15

    Visst är jag med, i mån av tid och förmåga! 🙂

Kommentera