Pittoreska Skolan har besök av kända Dramatenskådisen som ska regissera skolans teaterpjäs. Han försöker inspirera skolan 90 elever i åldern 9-11 år. Han har redan nämnt olika uppgifter, som att vara skådis, bilejttrivare, affischmålare och hemsideansvarig osv

Dramaten: Och det mesta som dyker upp brukar lösa sig. Det brukar alltid finnas någon som känner någon på lokal-tv eller så…
Barnen börjar en efter en räkna upp olika kontakter i lokalpressen och inom andra områden som kan vara bra att ha kontakter inom. En pojke (tio år gammal) som mer eller mindre är varje pappas drömbild av hur en son ska vara har funderat ett bra tag, ända sen Regissören nämnt ordet hemsida, skiner upp och sträcker upp handen.
Drömsonen (överlycklig): Det är ingen fara Regissören, Min pappa fixar allt så det går jättefort. För han är IT-konsult!!!
2 kommentarer
 • annemarie
  Posted on 2008-07-12 at 21:40

  Ja ja mänsan. Det fixar sig alltid. Roligt.
  Allt gott Killfröken.
  A-M

 • annemarie
  Posted on 2008-07-13 at 08:01

  Hej – jag lyfter fram din kommentar och gör ett självständigt inlägg av det. Hoppas du inte misstycker, samt länkar till dig. Må bäst. A-M

Kommentera