När jag i början på 2007 startade den här bloggen bestämde jag mig för att vara noga med att ta blogglov under somrarna. Dels eftersom jag inte träffar mina elever (och därmed inte heller får det underlag jag behöver för att kunna bidra med bra material) och dels eftersom jag tror på sambandet mellan ledighet och kreativitet.

Med andra ord går jag med det här blogginlägget på sommarlov och återkommer i början på augusti. Då ska jag få jobba med kanske det mest professionella schemat jag någonsin haft. Jag och min nya kollega har fått halvklasslektioner i matematik med precis alla elever i hela arbetslaget. Snacka om möjlighet att göra ett bra jobb! (Jag längtar, som du märker, redan efter nästa läsår.)

Den här bilden satt i slutet på förra veckan uppsatt på den enda anslagstavlan i Pittoreska Samhället. Jag upptäckte den timmarna innan skolavslutningen. Senare samma kväll var den, likt alldeles för många sommardagar, förstörd av regn.

Ha en glad sommar så ses vi igen i höst!

2 kommentarer
  • Samikorpela
    Posted on 2011-06-28 at 18:06

    Träffar du inte din ” lever”…? Roligt!

  • Killfröken
    Posted on 2011-06-29 at 12:46

    Du kan inte träffa din lever! 😉

Kommentera