På väg hem från jobbet blev jag, på ett rätt kul sätt, läroplansdissad av en nioråing som jag (snart) jobbar med. Jag bestämde mig för att testa att dela historien på Twitter, men fann snabbt att det inte funkade på 40 tecken. Eftersom jag sett andra berätta i flera sammanhängande tweets bestämde jag mig för att prova samma grepp. DÅLIG IDÉ!

Man kan ju tycka att det här är ganska sammanhängande och inget konstigt…

Men när den första tweeten började retweetas (att andra anvndare skickar den vidare till sina vänner/följare) var det ingen som delade den andra. Meh! Läser man bara den första (den nedersta) verkar det ju som att jag är någon skitnödig LGR-tönt…. Som sagt: meh! Ja ja….

En kommentar
  • Ina
    Posted on 2012-06-11 at 21:54

    Ja, men det är ju ett försök i alla fall;). Jag har inte ens vågat prova än får jag väl erkänna. Egentligen är det ju genom trial and error som man lär sig och kommer vidare. Jag får nog ta mig i kragen och utforska twitterdjungeln också;).

Kommentera