Per tradition kommer jag med starten på sommarlovet stänga ner den här bloggen och gå på blogglov. När eleverna inte längre är kvar på skolan och när jag inte längre har undervisning att planera så har jag helt enkelt inte särskilt mycket att skriva om. Dessutom gör jag numera en poäng av att ha perioder, ofta kopplade till lov, där jag låter bli att dela för att istället ägna mig åt andra processer. Annars är det lätt att fastna i ett allt snabbare tidevarv som helt frankt inte kan möta alla de intellektuella behov som människor har.

Till hösten firar den här bloggen nio år. Det är en evighet för att vara ett småskaligt sidoprojekt på nätet. Jag är ingen som firar men däremot vill jag ta tillfället i akt att fundera på hur bloggen har utvecklats under den här tiden. På ett sätt har jag gått i en professionell riktning där jag numera pratar som en lärare och om frågor som lärare brukar prata om. Samtidigt har jag, när jag bläddrar tillbaka i historiken, lagt märke till att jag inte beskriver min kontext och mitt lärarliv lika bra som jag gjorde förut. Det vill jag hitta tillbaka till.

Runt knuten väntar en sommar som för mig innebär att få delta i en nära väns bröllop, en satsning på träning, ett försök att lära mig spela gitarr och projektering av flera intressanta nätbaserade projekt för det kommande året. Dessutom vill jag ta mig tid att läsa mer, både facklitteratur och skönlitteratur.

Under tiden stänger jag ner den här bloggen med löftet om en återkomst någon gång i början på augusti. 

En kommentar
  • Camilla
    Posted on 2015-06-22 at 13:31

    Hej!
    Jag har inte bloggat på extremlänge, inte läst bloggar heller så det är väldigt roligt att se vad din blogg utvecklade sig till. Nu skall jag läsa kapp 🙂

Kommentera