Efter det längsta uppehållet jag någonsin haft på den här bloggen som kliar det igen i fingrarna, eller snarare i hjärnan efter längre tankar. Sedan i slutet på augusti är jag inte aktiv på Twitter längre vilket följer att jag sedan flera år inte använder Facebook nästan alls längre. Sociala medier passar inte mig och det jag vill få ut av skrivande som ett verktyg för att tänka.

Sedan passerade 9 månader med mängder av intryck och idéer som jag klurat på, prövat och sedan omprövat. Men jag har inte haft någonstans att skriva ner dem. Innan jag insåg att jag ju har den här ytan sedan vadå, typ 2007 eller så, men sedan inte har varit så aktiv den senaste tiden.

Så jag tänkte testa att bli mer aktiv här för att också se vad det kan göra för min brist på regelbundenhet i termer av professionella reflektioner.

Kommentera