Idag är jag och stänger på fritids bland Moderna Skolan sjuåringar. Två av barnen, snälla-bus-flickan och vill-kalla-Killfröken-pappa-flickan sitter och målar och pratar om syskon. Bus är lillasyster och Pappa-flickan är storasyster. Bus beklagar sig över storasysters barnslighet.
Bus: Jag tycker i alla fall att Storasyster är barnslig.
Pappa-flickan: Mmmmmm. Just det.
Jag: Men om Storasyster är barnslig, är inte du det också, om du är lillasyster
Bus (upprörd): Verkligen inte! Jag är inte barnslig. Jag är cool. Jag är hårdrockare.
Pappa-flickan (numera vapendragaren): Mmm, jag också. Jag är en hårdrocksflicka.
Bus: När jag får mitt egna rum ska jag sätta upp affischer på AC/DC och Lordi överallt. Så det så!
Pappa-flickan: Jag med!
Jag anar en viss måtta mindervärdeskomplex…
En kommentar
  • jeppe
    Posted on 2008-08-24 at 16:32

    lordi är bäst

Kommentera